Finn en behandler


Her kan du etter hvert finne de shiatsubehandlere som er medlemmer i NSF, med bilde og kort omtale, samt lenke til hjemmesiden deres.


Corine Fuchs

Corine Fuchs

Mitt navn er Corine Fuchs og jeg er Nederlandsk, fød (1957) i Haag. I 2009 flyttet jeg til Norge, og bor jeg i Laukvik i vakre Lofoten. Det er fantastisk å leve i stilhet og midt i naturen.

Jeg har vært Namikoshi-Shiatsuterapeut siden 1995, og har jobbet i egen praksis i Nederland og i store bedrifter med Shiatsu. Jeg har 3 års utdanning på European Shiatsu Acadamy.
Siden 2013 har jeg drevet Lofoten Shiatsu Senter i Svolvær. Jeg syns at det er fint å behandle klienter med Shiatsu, og gi hjelp til å forbedre energisystemmet og helseproblemer på en naturlig måte.

Henning Bokneberg

Henning Bokneberg

Henning er shiatsuterapeut ved Balanseinstituttet i Mandal. Du kan finne mer informasjon på Facebook: http://www.facebook.com/balanseinstituttet?ref=stream/

Ivar Svendsen

Ivar Svendsen

Bosatt i Brandbu. Startet å praktisere Shiatsu mot slutten av 2013, og var en av de som startet Norges Shiatsuforbund.

Ta kontakt på 93206842 eller BBnb@9xXwn2vpSwr5iy.ib.

Muditadevi Bente Kjønstad

Muditadevi Bente Kjønstad

Jeg jobber med shiatsu fordi det er spennende å jobbe med energi og møte mennesker der de er i livene sine. Jeg ønsker å bidra til bedre engergiflyt i kropp og sinn, økt bevissthet og livsglede. Jeg er selv opptatt av å utvikle tilstedeværelse og møte meg selv og andre med vennlighet. Jeg har 3-årig deltidsutdanning fra Norge og 2-årig deltidsutdanning fra Axelsons Gymnastiska Institutt i Stockholm. Jeg har jobbet som shiatsuterapeut siden 2006. Jeg tilbyr shiatsu i Oslo sentrum.

http://www.oslo-shiatsu.no/

 

Sarah Huby

Sarah Huby

Jeg har tre års utdannelse fra The Shiatsu School Edinburgh – Practitioner Training, og tar videreutdanning i massasje for gravide – Pregnancy massage Diploma –  fra Well MotherJeg er medlem av og sitter i styret i Norges shiatsuforbund. Jeg jobber i Oslo sentrum. Mer informasjon finner du på shiatsupunktet.no

Solveig Kolberg

Solveig Kolberg

Jeg er utdannet Shiatsu terapeut fra European Shiatsu School i Spania (3-årig deltidsstudie), og har vært medlem av A.P.S.E. (det spanske shiatsu forbundet) siden 2006 og av NSF siden slutten av 2013. Jeg kombinerer ofte shiatsu med moxa (varmebehandling av punkter) og sotai (strekke-teknikk), og holder til i Onsøy i Fredrikstad kommune. Her finner du mer info om Fredrikstad Shiatsu og om meg: shiatsuterapeuten.no og www.facebook.com/shiatsuterapeuten. Ta kontakt på 944 85 330 eller 7eNH6vV.gSGjuRg@9EAHH.E7j